Bone Bookings
 
infobijzonderhedengalerijaudiovideodownloadsagenda

Lies Lefever info - Lies Lefever

Lies Lefever is een typisch Afrikaanse Kempendochter. Getogen in Beerse, uitgeweken naar de rand van het Pajottenland om van daaruit de wereld onveiliger te maken, niet op terroristische wijze. Ze heeft twee zonen en één man. Ze is 33 jaar en moet dat haast nog dagelijks bewijzen want ze ziet er 20 uit. Toen Lies Lefever ontdekte dat ze grappiger was dan strikt genomen toegelaten voor een vrouw, is het allemaal begonnen. En niet meer gestopt. Lies stond in het voorprogramma van Kamagurka in Vlaanderen en Nederland. Ze mocht al haar ergernissen bezingen in een wekelijkse rubriek bij De Laatste Show op Één. Eerder deed ze dingen voor De Madammen van Radio 2, schreef ze wekelijks een column voor De Morgen en Vacature Magazine. In 2011 schitterde Lies als vast voorprogramma van Philippe Geubels’ theatershow ‘Hoe moet het nu verder?’. Het was de ideale opwarmer in volle voorbereiding op haar 1ste eigen avondvullende show: ‘Meisje van plezier’ die ze nog speelde tot 2014. Lies is ambassadrice voor de Gouden Boekenuil, fervent Twitteraarster en wordt regelmatig gevraagd om de actualiteit te becommentariëren op o.a. Radio 1.

Lies Lefever voorziet u non-stop van liedjes op een niet eens echt dure gitaar. Wat anderen met woorden zeggen, zingt zij in liedjes. Gevaarlijk simpel, over alles en niets. Met snedige bindteksten en al. Lies heeft boodschap noch bedoeling. Zij wil gewoon een meisje van plezier zijn. Zonder seks en zonder nattigheid. Maar wel voor u. Voor uw buurman. Uw bomma. Tot en met uw schoonmoeder. Komt dat zien!

Pers:
Lies Lefever is de sidekick van Kamagurka in zijn huidige theatershow, maar deze dame kan zich duidelijk op haar eentje redden. Ze staat op het podium met een voor Vlaanderen ongewoon naturel en zelfbewustzijn. Een paar eenvoudige liedjes en enkele spitse bindteksten, meer had Lefever niet nodig om ons hart te stelen. (De Standaard)
 
 

Performer zoeken
CategorieënBone Bookings Bis

p/a Podiumkunsten Bis Produkties vzw
Oude Godstraat 168
2650 Edegem
Tel: 03/454.27.37