Bone Bookings
 
infobijzonderhedengalerijaudiovideodownloadsagenda

Winnaar Comedymania 2011 - Jan Linssen

Met zijn derde comedy-optreden ooit sleepte Jan Linssen (31) onmiddellijk de hoofdprijs van Comedymania 2011 in de wacht. Ruim een jaar later stond hij in de finale van de Culture Comedy Award, de grootste stand-up comedy prijs van Nederland en BelgiŽ voor opkomend talent. Sindsdien gaat het hard voor Jan. Hij trad ondertussen meer dan 100 keer op in theaterzalen, jeugdhuizen, cafťs en parochiezalen en deelde het podium met o.a. Wim Helsen, Henk Rijckaert, Bart Cannaerts en vele andere comedycoryfeeŽn. Op 24 mei 2013 staat Jan in de finale van The Lunatic Comedy Award. O.a. Lieven Scheire, Philippe Geubels en Steven Goegebeur wisten deze prestigieuze prijs al te winnen.

Jan woont al enkele jaren in Hasselt, maar is een geboren en getogen Maaseikenaar. De PIN-code van zijn gsm is naar verluidt 3680, de postcode van zijn geliefkoosde stad. De code van zijn bankkaart ook, maar dat houdt hij liever geheim.

Uit het juryrapport van de Culture Comedy Award: "Jan Linssen ontpopt zich op het podium als een geboren stand-up comedian. Jan beschikt over een goed opgebouwde set, bespeelt met gemak de zaal, schuwt de interactie en de actualiteit niet en geeft vaart aan zijn performance. Opvallend in het optreden van Jan is de haast perfecte timing die resulteert in een aantal sterke grappen, die vanwege de timing nog beter binnenkomen bij het publiek."
 
 

Performer zoeken
CategorieënBone Bookings Bis

p/a Podiumkunsten Bis Produkties vzw
Oude Godstraat 168
2650 Edegem
Tel: 03/454.27.37