Bone Bookings
 
infobijzonderhedengalerijaudiovideodownloadsagenda

Sprook - Kamagurka

Behalve de beste cartoonist van de laatste decennia, begaafd theatermaker en losbarstend schilder is Luc Zeebroek ook een een gevierd stand-up comedian, televisiemaker en all round humoristisch genie. En we zullen het geen twee keer zeggen!

Met zijn laatste voorstelling 'Sprook' wil Kamagurka zijn publiek een verhaal vertellen. Geen sprookje maar een Sprook. Sprook speelt zich af in een bos met welgeteld twee bomen. Toch slaagt Kamagurka erin om in dit bos te verdwalen en er, samen met het publiek, dieren en mensen in te ontdekken die hem fascineren, ontroeren en aan het lachen brengen... Een reis naar het midden van de lach.

Kamagurka (Luc Zeebroek) werd in 1956 aan de Belgische kust geboren. Hij studeerde aan het KASK in Gent, maar stopte daarmee vòòr zijn eindexamen. Hij begon te werken als cartoonist bij HUMO en vergaarde daar vlug roem mee. Kamagurka publiceert in verscheidene tijdschriften en kranten van Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland, Oostenrijk, USA en vele andere. Op televisie kent Vlaanderen hem vooral van zijn gesprekken met de man in de straat in ‘Man Bijt Hond’, ‘De Laatste Show’ en in ‘De Kruitfabriek’. Hij had een radioshow op Studio Brussel met Gunter Lamoot en met Thomas De Soete maakte hij het radioprogramma Kamagurkistan. Hij schreef ook een kindersprookje en twee toneelstukken die werden opgevoerd bij NTG. Kamagurka heeft meer dan 25 stripboeken uitgebracht, van Bert en Bobje tot Cowboy Henk. Als schilder heeft hij ook reeds geëxposeerd in verscheidene galerijen in Nederland en België. In 2011-2012 stond Kamagurka al in Nederland op de planken, met de opstart van zijn theatervoorstelling SPROOK. Vanaf september 2013 speelt hij nog in Vlaanderen.
 
 

Performer zoeken
CategorieënBone Bookings Bis

p/a Podiumkunsten Bis Produkties vzw
Oude Godstraat 168
2650 Edegem
Tel: 03/454.27.37